Reportage från träningslägret i Tammerfors med Mandala-Mandatus Roland Roppelt

Den 23 juli satte jag mig på planet för att flyga mellan Köpenhamn och Tammerfors med en mellanlandning i Helsingfors.  Framför mig hade jag en vecka kali. Det jag inte hade väntat mig var att få så många nya vänner. Kali är inte bara ett system, utan även en familj.

Erik och Leif - dubbelkäpp

Erik och Leif – dubbelkäpp

Dagarna bestod av 6 timmar träning, främst dubbelkäpp och kroppsvapen. Då Kali är uppbyggd av principer snarare än tekniker visade Mandala-Mandatus Roland Roppelt på ett skickligt sätt hur dubbelkäpp och kroppsvapen hänger samman.

En mot många - dubbelkäpp

En mot många – dubbelkäpp

På kvällarna var det diverse aktiviteter bl.a. filmkväll, matlagning och restaurangbesök. Min resa till Finland var som ni säkert förstår mycket lyckad. Goda vänner och kvalitativ Kali, vad mer kan man önska sig? När jag satte mig på planet hem den 1 augusti visste jag att denna vecka skulle bli svårslagen och jag såg redan framemot nästa Finlandsresa.

Erik Töger

Annons
Detta inlägg publicerades i Reseberättelse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s