Spontan träning i Sankt Hans backar med en bitter eftersmak

Hej,

Idag startade jag och Carl dagen med ett skönt träningspass i underbara Sankt Hans backar. Vi körde på med våra Sibats tills dess att den ena gick sönder ,då gick vi över till käpp mot Sibat. Vi hann till och med att köra lite obeväpnat. Även om träningen stod i fokus så hann vi även med att dricka kaffe och käka bullar. Riktig old school!

När vi hade tränat färdigt spenderade vi en halv timme med att plocka upp andra människors skräp som dom själv inte hade orkat att ta med sig och kasta i soptunnan som står 50 m därifrån. Vi hittade 15 ölflaskor, 10 ölburkar, cigarett paket, fimpar, snus, glass förpackningar, engångsgrillar etc. Vi fyllde två stora plast kassar. Allt detta från en yta som var 20 X 20 m.

Vi vill uppmana alla att värna om vår miljö. Sankt Hans backar är ett av få grön områden som vi har i Lund och vi ska inte förstöra det. I rörelse tränar mycket i backarna och för oss är det viktigt att ta ställning mot nedskräpning och att aktivt göra en insats för naturen i vårt närområde. Gör skillnad idag du med!

Med vänlig hälsning,

Martin Persson

Annons
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s