Blast from the past: Knifecamp i Reutlingen 2006

Hej,

Dags för ett nytt blast from the past inlägg. Denna gången från Knifecamp i Reutlingen 2006. Fem dagars träningsläger med fokus på den filippinska knivkulturen. Jag kommer ihåg detta lägret väldigt bra. Lägret hölls av Uli Weidle, huvudinstruktör för Europa. Då lägret var så pass långt som det var och endast fokuserade på ett fåtal tekniker, gav det lägerdeltagarna möjlighet att verkligen bemästra dessa tekniker och utföra dem med timing, hastighet och kraft. Precis som det ska vara på ett bra läger.

Med vänlig hälsning,

Martin

Tre glada grabbar anno 2006 – Martin Meissner, Uli Weilde och Martin Persson

Annons
Detta inlägg publicerades i Reseberättelse. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s