Blast from the past: Träning i Karlskrona skärgård 2007

Med Johan F som skeppare på en överfull motorbåt åkte 6 tappra grabbar ut i Karlskrona skärgård en solig lördag i juni 2007. Allt stämde. Vädret. Träningen. Stämningen. Underbart att kunna hoppa i och svalka sig när man var för varm för att träna. Kändes som om vi var på Filippinerna. På kvällen gjorde vi upp eld och njöt av att laga mat över öppen eld. För att sedan övernatta under enkla förhållande. Jag hoppas verkligen att vi under nästa år ger oss själva möjligheten att återuppleva den underbara skärgården i Karlskrona igen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Reseberättelse och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s