Kvällsträning i Lund

Hej,

Under uppvärmningen igår kväll kändes stämningen helt rätt. Detta bekräftades under kvällens första partnerövning. För varje minut som gick så ökade intensiteten. När kvällen väl tog slut, långt senare än vanligt, så hade alla upplevt det vi kallar fullcontact Blow by Blow sparring, med endast hjälm och handske som skydd. För dom allra flesta var detta första gången. Alla klarade sig bra och vi hade inga allvarliga skador. På väg hem var alla överens – vi vill ha mer av detta!

Med vänlig hälsning,

Martin

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s