Rapport från Back To Nature

Första helgen i maj bjöd på ett underbart litet läger. I två dygn har vi rört oss; vandrat, sprungit, burit, klättrat, fajtats, svettats och skrattat ute i Skrylleskogen – och det känns fotfarande i hela kroppen! Övernattning i vindskydd under ovanligt kalla majnätter gav mersmak, och det gjorde träning i (med) naturen också! Man lär kunna hitta oss i skogen fler gånger…

Tack till alla som var med och gjorde helgen grym! Precis såhär vill jag att träning ska vara! This is Kali!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rapport från Back To Nature

  1. Martin Rosenqvist skriver:

    Tack själv Christian och ni andra, det var verkligen en underbart utmattande upplevelse! Nästa gång skruvar vi upp det en nivå till. Håll utkik efter vår nästa skogsutflykt – The Call of the Wild!
    /Martin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s