KaliOnLommaBeach2014

Söndagen bjöd på årets första dopp och en heldags träning i sanden, vattnet och solen på Lomma strand. Fem glada deltagare fick känna på fotarbete i trögtrampad sand under käpparbete med hög intensitet, och Lommabukten fick känna på kraften av I Rörelses sibats. Som vanligt finns det inget bättre sätt att spendera en dag, än med vänner och vårt system, i rörelse, ute i naturen! Låt solbrännan lägga sig lite så ses vi nästa gång.Tack!

Olof, Christian och Artour

Olof, Christian och Artour

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s